bHosted

Welkom bij de bHosted.nl helpdesk pagina's met uitleg over onze diensten.

 

Instellingen zoals voor het plaatsen van website bestanden op de server kan je nalezen in het controle paneel op mijn.bhosted.nl. Deze zijn afhankelijk op welke server je account staat.

Welk FTP programma kan ik het beste gebruiken?

Er zijn een aantal mogelijkheden om bestanden op de bHosted servers te plaatsen:

  1. Met de File Manager in ons DirectAdmin controle paneel
  2. Met een FTP programma op poort 21 (versleuteling met TLS1.2)

Als er een complete installatie van Wordpress, Joomla of een ander open source script uitgevoerd moet worden, dan is er ook toegang tot Installatron. Daarmee wordt het script na het invullen van een paar gegevens geïnstalleerd.

File Manager

Met de File Manager in het DirectAdmin controle paneel kan je met je browser bestanden up- en downloaden en direct in de browser bewerken (als het tekst bestanden zijn). Ook kunnen nieuwe bestanden aangemaakt worden.

DirectAdmin kan je bereiken door in te loggen op het controle paneel en daarna door te klikken op DirectAdmin controle paneel. In het hoofdmenu van DirectAdmin staat File Manager in de rechter kolom onder Your Account.

Filezilla

In het geval er bestanden geüpload moeten worden met FTP, dan adviseren wij FileZilla aan. Het is echter mogelijk om ieder FTP programma te gebruiken. Let er wel op dat het betreffende programma ook TLS ondersteund, zodat de verbinding tussen het programma en de server versleuteld wordt.

FileZilla kan het beste gedownload worden via de volgende URL:

https://filezilla-project.org/download.php?show_all=1

De FTP server waarmee je moet verbinden kan je nakijken in het controle paneel. Na het inloggen doorklikken op de betreffende domeinnaam in de middelste kolom en daarna op Overzicht onder Websites / Redirects. Als je met de muis op FTP gaat staan (zonder te klikken) verschijnt er een popup met de juiste FTP gegevens.

 

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 7 van 8

0 Opmerkingen

U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.