Hoe kan ik het makkelijkste Wordpress installeren?

Volgen

Wordpress installeren op een lege website gaat heel eenvoudig:

• Log in op mijn.bhosted.nl
  • Klik door op directAdmin controle paneel onder het kopje Overigen
  • Indien u meerdere domeinen heeft kiest u voor de betreffende domeinnaam
  • In het geopende scherm scrolt u naar beneden en kies voor view more onder het kopje Web applications

Nu is Installatron geopend. Hiermee kunnen vele open source scripts geinstalleerd worden, waaronder het Wordpress CMS. Wordpress vindt u onder het kopje Apps for Content Management. Als u op het Wordpress icoontje drukt krijgt u de mogelijkheid om Wordpress te installeren via knop rechts bovenin: Install this application.