Subdomein aanmaken

Om een subdomein aan te maken log je in op het controle paneel hier kies je vervolgens onder actieve domeinen voor het domein.

Daar kun je dan onder websites/redirects kiezen voor "nieuwe subdomein":

Daarvoor word vervolgens binnen directadmin een eigen mappenstructuur aangemaakt en ook word er binnen de DNS editor dan DNS voor aangemaakt.

Hiervoor geld ook dat deze binnen 60 minuten overal doorkomt zodat je hem ook online kunt bereiken.