Quota op de mailbox instellen/aanpassen

Om een quota op de mailbox in te stellen of aan te passen ga je naar het direct admin controle paneel.

Deze is te bereiken door op het controle paneel (https://mijn.bhosted.nl/) in te loggen en hier dan rechts naast je actieve domeinen door te klikken op het direct admin controle paneel:

Hier kun je vervolgens onder e-mail management kiezen voor e-mail accounts:

In het volgende scherm klik je dan achter het mailadres in de kolom quota/password op change.

Waar je het quota dus kunt aanpassen hierbij is de 0 dan ongelimiteerd op dat moment kan dus alle overige ruimte binnen je hostingpakket gebruikt worden als opslag voor het betreffende mailadres.