bHosted

Welkom bij de bHosted.nl helpdesk pagina's met uitleg over onze diensten.

 

Instellingen zoals voor het plaatsen van website bestanden op de server kan je nalezen in het controle paneel op mijn.bhosted.nl. Deze zijn afhankelijk op welke server je account staat.

Wordt er een memory cache ondersteund door bHosted?

Ja, bHosted ondersteund de Redis cache. Voor deze cache zijn meerdere plugins te vinden om te activeren in Wordpress, zodat je website nog sneller wordt zonder dat je daar verder hele bijzondere dingen voor hoeft te doen. Maar ook Magento en Joomla ondersteunen de Redis cache.

In het PHP Laravel framework wordt de Redis cache ook ondersteund.

Je kan de Redis cache eenvoudig aanmaken in het controle paneel. Met het wachtwoord en het juiste poortnummer heb je daarna toegang tot de cache en kan je aan de slag. Na het inloggen op het controle paneel zie je de keuze voor de Redis cache in de 3e kolom staan. Daar kan de cache eenvoudig aangemaakt worden.

Als er eenmaal een cache is aangemaakt, dan zie je in het overzicht hoe groot de cache maximaal mag zijn, en hoeveel van de beschikbare cache in gebruik is. De maximale omvang van de cache wordt bepaald door het afgenomen hostingpakket.

 

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 1 van 1

0 Opmerkingen

U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.