W3 Total Cache Plugin voor WordPress

Er zijn verschillende plug-ins om je Wordpress website sneller te maken, uit ervaring met klanten is gebleken dat de plug-in "W3 Total Cache' het beste werkt met onze omgeving.

Samen met onze Redis plug-in kan dit voor enorm snelheid winst zorgen. De handleiding voor Redis kunt u hier vinden.

Onderstaande link vind u meer informatie over de W3 Plugins.

W3 Total Cache

Installatie.

Je kan deze plug-in installeren zo als je alle plug-ins installeert via Wordpress wp-admin.

U logt in op Wordpress admin gedeelten en kiest in de zijbalk voor "Plugins" en dan drukt u op "Nieuwe Plugin" .

U vult dan bij het zoek venster rechts van u scherm "W3 Total Cache" in.

U drukt dan op "Install/Installatie"

En drukt dan op "Activate/Activeren"

Als u dat heeft gedaan komt u op de pagina terecht waar u alle plug-ins ziet staan.

Hier drukt op "Settings/Instellingen"

Wij raden aan om de volgende instellingen te gebruiken voor de beste werking, uiteraard kunt u ook zelf instellingen aanpassen en mee spelen totdat het gewenste effect is bereikt voor u website.