bHosted

Welkom bij de bHosted.nl helpdesk pagina's met uitleg over onze diensten.

 

Instellingen zoals voor het plaatsen van website bestanden op de server kan je nalezen in het controle paneel op mijn.bhosted.nl. Deze zijn afhankelijk op welke server je account staat.

Hoe maak ik een e-mail adres aan?

Het aanmaken van een nieuw e-mail adres wordt gedaan in het controle paneel. Hierbij maakt het niet uit er POP3 of IMAP gebruikt gaat worden om het e-mail adres uit te lezen.

Na het inloggen kan in de middelste kolom (onderin) doorgeklikt worden op de domeinnaam. In het geopende scherm staat de link Nieuw e-mail adres.

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 2 van 2

0 Opmerkingen

U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.