bHosted

Welkom bij de bHosted.nl helpdesk pagina's met uitleg over onze diensten.

 

Instellingen zoals voor het plaatsen van website bestanden op de server kan je nalezen in het controle paneel op mijn.bhosted.nl. Deze zijn afhankelijk op welke server je account staat.

Hoe kan ik een 406 melding voorkomen bij het uploaden binnen Wordpress?

Het kan gebeuren dat er bij het uploaden van bijvoorbeeld een plaatje of het plaatsen van een nieuw bericht binnen Wordpress een 406 foutmelding wordt gegeven. Deze melding wordt gegeven door de mod_security module in de Apache webserver.

De mod_security module in Apache zorgt voor de beveiliging van Wordpress, Joomla en nog vele andere soorten scripts. Dit wordt gedaan door te kijken naar de aanvraag die binnen komt voor de website. Als daar bepaalde patronen in herkend worden waarmee beveiligingsproblemen misbruikt kunnen worden, dan wordt de aanvraag geweigerd met een 406 foutcode.

Helaas heeft mod_security het ook wel eens mis (een zogenaamde false positive). Je kan dit herkennen door in de error log te kijken van je website.

Het is mogelijk om mod_security uit te laten zetten door de helpdesk. Stuur ons even een mailtje via de keuze Stel een vraag in het controle paneel.

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0

0 Opmerkingen

U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.