Hoe maak ik contact met FileZilla een FTP verbinding?

Om verbinding te maken met de FTP server van jouw website vul je in het vakje server : je server naam in.

Bijvoorbeeld : s05.servitnow.nl

Vervolgens vul je jouw gebruikersnaam en wachtwoord in. Als je dan op verbinden drukt maakt FileZilla een verbinding met de FTP server. De websites bevinden zich in de domains map. In de domains map staan alle domeinen genoemd met daaronder de public_html map. Die public_html is de hoofdmap van de website van het betreffende domein.