bHosted

Welkom bij de bHosted.nl helpdesk pagina's met uitleg over onze diensten.

 

Instellingen zoals voor het plaatsen van website bestanden op de server kan je nalezen in het controle paneel op mijn.bhosted.nl. Deze zijn afhankelijk op welke server je account staat.

Hoe zet ik een backup van mijn website terug?

Voor dit artikel wordt aangenomen dat je ingelogd bent op de backup website van bHosted.nl Hoe je daar komt kan je lezen in het algemene artikel over de backup website.

Als je ingelogd bent op de backup website krijg je als eerste de home map te zien. Daarin staat de hele backup van je account (behalve de databases). Dubbel klikken op de home map geeft je de inhoud van de hoofdmap van je account.

Door het aanvinken van een of meerdere bestanden en/of mappen kan aangegeven worden wat er terug gezet of gedownload moet worden. Als je dus doorklikt op domains en dan 1 van de getoonde domeinnamen opent, dan krijg je weer een lijst met mappen te zien, waaronder public_html. In die map staan alle website bestanden van de website van de betreffende domeinnaam. Om die map te herstellen (en alle bestanden en mappen in de map public_html map), check de box voor de map:

Wat er met de geselecteerde bestanden en/of mappen gedaan moet worden kan aangegeven worden door het aanklikken van een van de knoppen bovenaan het scherm:

  • Restore selected: De geselecteerde items worden terug gezet naar de server. Bevestig in het popup scherm dat als het item nog bestaat op de server, dat bestand overschreven wordt door het bestand uit de backup.
  • Download selected: De geselecteerde items worden ingepakt en gedownload naar je computer. Je kan door het beantwoorden van enkele vragen aangeven of het archief in zip of tar.gz formaat gedownload moet worden. Tevens kan je aangeven of het bestand een specifieke naam moet hebben.
  • Send selected to agent: Dit doet eigenlijk het zelfde als Download selected, maar zal het archief niet downloaden naar je computer, maar naar de server uploaden.
Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 4 van 4

0 Opmerkingen

U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.