bHosted

Welkom bij de bHosted.nl helpdesk pagina's met uitleg over onze diensten.

 

Instellingen zoals voor het plaatsen van website bestanden op de server kan je nalezen in het controle paneel op mijn.bhosted.nl. Deze zijn afhankelijk op welke server je account staat.

Hoe plaats ik een map achter een login en wachtwoord?

Het is eenvoudig om een website map te beveiligen met een login en wachtwoord. Log hiervoor in op het controle paneel en klik door op DirectAdmin. Onder het kopje Your Account kies je in de rechter kolom voor File Manager.

In de File Manager open je de domains map en vervolgens de map met de naam van het betreffende domein, gevolgd door het openen van de public_html map. Nu zit je in de hoofdmap van de server. Zoek hier de map op die je wilt beveiligen. Open die map niet, maar klik op Protect achter de betreffende map.

Als je de hele website wilt beveiligen met een wachtwoord, dan moet je in het onderstaande scherm klikken op Up a level en kiezen voor Protect achter de map public_html.

Vul het geopende scherm in.

In het 1e veld, Protected Directory Prompt, vul je een willekeurige naam in. Deze naam wordt getoond in het scherm waar om de login en wachtwoord wordt gevraagd straks. In de vul daarna de login naam in en 2 keer het wachtwoord. Kies voor de Save button en de map is beveiligd.

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 4 van 4

0 Opmerkingen

U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.