bHosted

Welkom bij de bHosted.nl helpdesk pagina's met uitleg over onze diensten.

 

Instellingen zoals voor het plaatsen van website bestanden op de server kan je nalezen in het controle paneel op mijn.bhosted.nl. Deze zijn afhankelijk op welke server je account staat.

Waarom toont de HTTPS website het bericht 'Welcome to...'?

Er is een SSL certificaat op aan je website gekoppeld, maar zodra je de beveiligde website (met https:// in plaats van http:// ervoor) opent, dan verschijnt dit bericht in je browser:

Welcome to <domeinnaam>
To change this page, upload a new index.html to your private_html folder

Dit komt omdat de beveiligde website uit een andere map, private_html, gehaald wordt de onbeveiligde website, public_html. Om het aan te passen zodat de beveiligde en de onbeveiligde website de zelfde website tonen, moet je inloggen op het controle paneel en doorklikken naar DirectAdmin controle paneel.

In DirectAdmin vanuit het hoofdmenu doorklikken naar Domain setup. Als je meerdere domeinen hebt, dan krijg je een scherm te zien waaruit je het betreffende (sub-)domein moet kiezen. Daarna opent het volgende scherm:

In dit scherm staat de optie Use a directory named private_html aan, maar dat moet gewijzigd worden (als hierboven) naar de 2e optie, Use a symbolic link from private_html to public_html - .... Klik op de save button en probeer het enkele minuten later nogmaals om je website te openen op https. Dan zal deze wel de zelfde website tonen als de http website.

 

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 25 van 31

0 Opmerkingen

U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.