bHosted

Welkom bij de bHosted.nl helpdesk pagina's met uitleg over onze diensten.

 

Instellingen zoals voor het plaatsen van website bestanden op de server kan je nalezen in het controle paneel op mijn.bhosted.nl. Deze zijn afhankelijk op welke server je account staat.

Hoe zeg ik mijn account bij bHosted op?

Wil je je account bij bHosted opzeggen? Dit kan eenvoudig vanuit het controlepaneel.

Je kunt ervoor kiezen om één domeinnaam op te zeggen en de overige diensten te behouden, of om het volledige account op te zeggen.


Inloggen op mijn.bHosted.nl

Om je account of een domeinnaam op te zeggen log je eerst in op mijn.bHosted.nl met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Eén domeinnaam opzeggen

Wil je één domeinnaam opzeggen, maar de andere domeinen en diensten binnen je account behouden?

Ga dan in het controlepaneel bij Domeinen naar Beheer:

 

Selecteer hier de domeinnaam die je wilt opzeggen.


Domeinnaam opzeggen of verhuizen

Na het openen van de betreffende domeinnaam klik je aan de rechterkant onder acties op Domein opzeggen:

Kies in het volgende scherm voor bevestigen:


Aan de linkerkant achter Verhuissleutel verschijnt nu de verhuiscode (token) van je domein hiermee kun je het domein dan eventueel verhuizen naar een andere partij.

Let op: De verloop datum van het domein zal op deze pagina ook zichtbaar zijn achter betaald tot. Na die datum zal de domeinnaam beëindigd worden. 
Het opzeggen van een domeinnaam heeft alleen gevolgen voor de geselecteerde domeinnaam.
Andere domeinen en diensten binnen je account blijven behouden.


Het volledige account opzeggen

Wil je alle diensten en domeinen binnen je bHosted-account opzeggen?
Dit kun je het makkelijkste doorgeven via het controlepaneel.
Klik hiervoor rechtsboven op je naam en kies vervolgens voor Helpdesk in het dropdown menu:

Geef via het contactformulier aan dat je het volledige account wilt opzeggen.
Na ontvangst van je aanvraag nemen we deze zo snel mogelijk in behandeling en ontvang je van ons een bevestiging.


Tips

  • Controleer voordat je opzegt of je nog websites, e-mail of andere diensten via bHosted gebruikt.
  • Wil je alleen één domeinnaam opzeggen? Zorg er dan voor dat je de juiste domeinnaam selecteert.
  • Maak voordat je een dienst opzegt eventueel een back-up van je website, e-mail en andere belangrijke gegevens.
  • Bij het opzeggen van het volledige account worden ook de overige diensten binnen het account beëindigd.

Heb je vragen over het opzeggen van je account of een specifieke dienst? Neem dan contact op met onze helpdesk, we helpen je graag verder!

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 28 van 35

0 Opmerkingen

Artikel is gesloten voor opmerkingen.