bHosted

Welkom bij de bHosted.nl helpdesk pagina's met uitleg over onze diensten.

 

Instellingen zoals voor het plaatsen van website bestanden op de server kan je nalezen in het controle paneel op mijn.bhosted.nl. Deze zijn afhankelijk op welke server je account staat.

Hoe stel ik de mail in in Windows mail?

Het is even zoeken in Windows Mail, maar met behulp van deze uitleg is het eenvoudig om je mail adres in te stellen zodat je je e-mail met dit programma eenvoudig kan lezen.

Open als eerste het menu links boven (de 3 horizontale streepjes) en kies voor Accounts in het menu dat getoond wordt na het aanklikken.

Rechts opent nu het scherm Accounts beheren waaronder je moet kiezen voor Account toevoegen.

Scroll in het geopende scherm naar beneden en kies voor Gevanceerde configuratie.

Er moet nu aangegeven worden welke type account er ingesteld worden. Dat moet de 2e optie zijn: Internet-e-mail.

Na het aanklikken verschijnt er een scherm waarin alle login gegevens ingevuld moeten worden:

Vul bij E-mailadres en Gebruikersnaam het volledige e-mail adres in. Het wachtwoord is het wachtwoord behorende bij het betreffende e-mail adres. De velden Accountnaam en Berichten verzenden met deze naam zijn vrij in te vullen.

Server voor inkomende e-mail is pop3.bhosted.nl als voor Accounttype POP3 wordt gekozen. Als IMAP wordt gekozen, dan moet Server voor inkomende e-mail imap.bhosted.nl zijn. Server voor uitgaande e-mail (SMTP) moet smtp.bhosted.nl zijn.

De overige checkboxes kunnen allemaal aangevinkt gelaten worden. Klik daarna op Aanmelden.

Na het aanmelden verschijnt de melding dat Klaar! Uw account is geconfigureerd. Het kan zijn dat als er ergens een foutief is ingevuld, er een foutmelding wordt gegeven. Kijk dan alle gegevens nogmaals na of deze overeenkomen met wat hier boven staat beschreven.

Als alles correct is, klik dan op Gereed. Het mailadres is klaar voor gebruik.

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 4 van 6

1 Opmerkingen

  • Avatar
    Ties Naber

    Ik begrijp hier helemaal niets van. Je moet toch op een eenvoudige manier een email kunnen sturen of lezen. Dit ia abcadabra.

U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.