Kan een gebruiker zelf zijn wachtwoord van zijn e-mail adres aanpassen?

Volgen

Dit kan, en wel via de Roundcube webmail omgeving van bHosted. De gebruiker dient hiervoor wel het huidige wachtwoord te weten.

Wijzig e-mail wachtwoord zonder huidig wachtwoord

Als de gebruiker het huidige wachtwoord niet weet van het betreffende e-mail adres, kan het wachtwoord gewijzigd worden via het Controle paneel. Uiteraard is het daarna mogelijk dat de gebruiker dat nieuwe wachtwoord alsnog wijzigt naar een eigen wachtwoord via onderstaande methode.

Wijzig e-mail wachtwoord met huidig wachtwoord

Als je inlogt op de webmail omgeving met het betreffende e-mail adres, dan kan je in het menu rechts bovenin kiezen voor Instellingen. In het geopende scherm (zie hieronder) kan je kiezen voor Wachtwoord.

Vul in het geopende scherm het huidige wachtwoord en het nieuwe wachtwoord in.