Hoe maak ik een mailvanger aan?

Volgen

Met een mailvanger wordt het mogelijk om alle e-mail naar adressen waarvoor geen aparte mailbox is aangemaakt, op te vangen in 1 mailbox. Dat kan handig zijn in sommige situaties.

De mailvanger kan je instellen door in te loggen op mijn.bhosted.nl, door te klikken op de domeinnaam (onderaan in de middelste kolom) en daarna voor Mailvanger te kiezen in het blokje e-Mail. Daar kan je kiezen tussen de verschillende mogelijkheden.