Hoe maak in een mailinglijst aan in Directadmin en hoe kan ik deze beheren?

Volgen

Aanmaken mailinglijst
Zodra u bent ingelogd kunt u onder 'Your Account' klikken op 'Mailing Lists'.

U kunt vervolgens op 'Create Mailing List' klikken om een mailinglijst aan te maken. Wanneer u een mailinglijst aanmaakt, kunt u niet dezelfde naam gebruiken als van een bestaande e-mailbox of e-mailforwarder.

U kunt een prefix (voorvoegsel voor de @) adres invullen voor een nieuwe mailinglijst. Daarna kunt u op 'Create' klikken

Beheren mailinglijst
U kunt bij de betreffende mailinglijst op 'View' klikken om deze te bekijken.

Zodra u een digest abonnee heeft aangemaakt, komt deze onder de optie digest Subscriber te staan.

Mailinglijst instellingen aanpassen
U kunt ook de digest instellingen veranderen. U kunt dit doen door bij  'To change list and digest settings, click here te klikken. U heeft hier de mogelijkheid tot het aanpassen van de omschrijving, digest instellingen, abonnee instellingen, maximum grootte van het bericht e.d. Om de instellingen op te slaan kunt u onderaan op save klikken.