E-Mail instellen in Windows Live Mail

Volgen

Hierboven moet u uw gegevens invoeren van het account die u wilt aanmaken. Zoals u ziet moet u ook iets aanvinken als u dat niet doet dan verloopt het instellen van uw account niet goed!

Zoals u hierboven kunt zien zijn er allemaal gegevens ingevoerd. Deze gegevens moet u ook invullen correct net als op de foto te zien is. Als u dat niet doet dan kunnen er fouten ontstaan.