E-Mail account instellen in Mozilla Thunderbird

Volgen

Als u een email account wilt aanmaken in Thunderbird moet u op ‘Dit overslaan en mijn bestaande e-mailadres gebruiken klikken’ daarna krijgt u een ander venster te zien waar u gegevens in kan voeren.

Hier kunt u uw gegevens invullen van welke email adres u een account wilt aanmaken. De instellingen van Inkomend en Uitgaand moeten zo blijven als op de foto. (Stel u zou een POP 3 account willen instellen dan dient u in plaats van imap.bhosted.nl, pop3.bhosted.nl te gebruiken en dan met poort 995)

Nadat u dit heeft toegepast moet u bij ‘Gebruiksnaam’ bij inkomend uw email adres invoeren waarvoor u een account opvraagt. Bij uitgaand word het automatisch bijgewerkt.

Nadat u alles heeft ingevoerd kunt u op ‘Gereed’ klikken en uw account is klaar voor gebruik.