Waarom zie ik geen of niet alle mappen in mijn webmail omgeving?

Volgen

Het is mogelijk om in de webmail omgeving mappen zichtbaar of juist onzichtbaar te maken door aan of af te melden voor specifieke mappen. Dit kan gedaan worden in de Roundcube omgeving via Instellingen, rechtsboven in het webmail scherm.

Kies vervolgens onder het kopje Instellingen voor Mappen:

In de kolom Mappen staan nu alle mappen van de mailbox. De geselecteerde mappen worden getoond in de webmail omgeving. De mappen die niet geselecteerd zijn, worden niet getoond. Als er naast de webmail omgeving