Hoe kan ik inloggen op het juiste DirectAdmin controle paneel?

Volgen

Bij bHosted.nl gebruiken we eigenlijk 2 controle panels: mijn.bhosted.nl, dat door ons zelf ontwikkeld is, en DirectAdmin. Vanuit mijn.bhosted.nl wordt directAdmin aangestuurd. Dit hebben we gedaan omdat DirectAdmin zoveel functies heeft dat dit voor veel klanten overweldigend kan zijn en daardoor niet weten wat ze er mee moeten doen.

Maar de meer doorgewinterde klanten die graag alles in eigen hand hebben, kunnen ook inloggen op DirectAdmin. Hiervoor moet er ingelogd zijn op mijn.bhosted.nl. In het hoofdscherm van het controle paneel staat in de rechter kolom onder het kopje Overigen de link naar directAdmin controle paneel.