Hoe worden wijzigingen gemaakt in de DNS records?

Volgen

Het is mogelijk om wijzigingen te maken aan DNS records met behulp van de DNS editor. Deze is bereikbaar via het controle paneel : Na het inloggen doorklikken op de betreffende domeinnaam. In het geopende scherm staat de keuze voor de DNS editor.

In de DNS editor kunnen de volgende DNS records onderhouden worden:

• A records
  • AAAA records
  • CNAME records
  • MX records
  • TLSA records
  • TXT records

Het is niet toegestaan in het controle paneel om wijzigingen aan te brengen aan het SOA record en de NS records. Neem hiervoor contact op met de helpdesk.