Wat zijn de IMAP instellingen voor het ophalen van e-mail?

Volgen

Met behulp van het IMAP protocol kan e-mail worden opgehaald van de bHosted.nl e-mail server, maar tegelijk ook een kopie bewaard worden op de server. Dit maakt het mogelijk om bijvoorbeeld een volledige kopie van de mailbox op de server te laten staan en dus de e-mails te lezen op zowel een computer, als op een smartphone en een tablet.

Het IMAP protocol geeft geen ondersteuning voor het doorgeven of een e-mail op een van de apparaten al gelezen is. Dus als een e-mail op de computer is gelezen, kan deze nog op de smartphone als ongelezen staan.

De aanbevolen instellingen zijn:

IMAP server : imap.bhosted.nl
Poort : 993
Verbinding : SSL
Login / gebruikersnaam : Volledige e-mail adres
Wachtwoord : Het wachtwoord bij het e-mail adres