Aanpassen e-mail servers in een ander e-mailprogramma

Volgen

Dit is de beschrijving van de aanpassingen van de e-mailservers in e-mailprogramma's die niet beschreven staan. Deze aanpassingen zijn niet van toepassing als er gebruik wordt gemaakt van Office 365.

Let op: Ondanks dat bHosted.nl in de geteste e-mailprogramma's geen verlies van e-mails heeft geconstateerd, wordt geadviseerd om voor het aanpassen een backup van uw e-mails te maken.

De aanpassingen die gedaan moeten worden zijn eenvoudig en afhankelijk van het type account dat u heeft ingesteld:

• Account type: IMAP
    • Inkomende e-mailserver / IMAP server: imap.bhosted.nl
    • Uitgaande e-mailserver / SMTP server: smtp.bhosted.nl
  • Account type: POP3
    • Inkomende e-mailserver / POP3 server: pop3.bhosted.nl
    • Uitgaande e-mailserver / SMTP server: smtp.bhosted.nl