bHosted

Welkom bij de bHosted.nl helpdesk pagina's met uitleg over onze diensten.

 

Instellingen zoals voor het plaatsen van website bestanden op de server kan je nalezen in het controle paneel op mijn.bhosted.nl. Deze zijn afhankelijk op welke server je account staat.

Wat zijn de SMTP instellingen voor het versturen van e-mail?

Voor het versturen van e-mail via de bHosted.nl e-mail server kan gebruik worden gemaakt van de volgende instellingen:

SMTP server : smtp.bhosted.nl
Poort : 465
Authenticatie : Vereist / Wachtwoord
Login : Het volledige e-mail adres
Wachtwoord : Het wachtwoord behorende bij het e-mail adres
Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 6 van 9

0 Opmerkingen

U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.