Wat zijn de POP3 instellingen voor het ophalen van e-mail?

Volgen

Met het POP3 protocol wordt de e-mail opgehaald van de e-mail server. Het is aan de instellingen van het e-mail programma of de e-mail direct van de e-mail server wordt gehaald. Voor zover bekend halen smartphones nooit e-mail van de server af.

Om je e-mail op te halen met je e-mail programma (b.v. Outlook of Apple Mail) met het POP3 protocol zijn dit de aanbevolen instellingen.

Protocol : POP3
Server : pop3.bhosted.nl
Poort : 995
Verbinding : SSL versleuteling
Login : Volledige e-mail adres
Wachtwoord : Wachtwoord behorende bij het e-mail adres
Wachtwoord verificatie : Beveiligd (SPA) verplicht*

TLS wordt ondersteund door de bHosted.nl mailservers, maar bijvoorbeeld in Outlook 2016 kan je geen keuze voor TLS maken. Met bovenstaande instellingen zal Outlook wel TLS gebruiken tijdens de communicatie met de bHosted.nl e-mail servers.

*: Wachtwoord verificatie is voor de e-mail server niet verplicht, maar wordt aanbevolen voor een hoger beveiligingsniveau van de verbinding tussen het e-mail programma en de bHosted.nl e-mail servers.