bHosted

Welkom bij de bHosted.nl helpdesk pagina's met uitleg over onze diensten.

 

Instellingen zoals voor het plaatsen van website bestanden op de server kan je nalezen in het controle paneel op mijn.bhosted.nl. Deze zijn afhankelijk op welke server je account staat.

Wat zijn de POP3 instellingen voor het ophalen van e-mail?

Met het POP3 protocol wordt de e-mail opgehaald van de e-mail server. Het is aan de instellingen van het e-mail programma of de e-mail direct van de e-mail server wordt gehaald. Voor zover bekend halen smartphones nooit e-mail van de server af.

Om je e-mail op te halen met je e-mail programma (b.v. Outlook of Apple Mail) met het POP3 protocol zijn dit de aanbevolen instellingen.

Protocol : POP3
Server : pop3.bhosted.nl
Poort : 995
Verbinding : SSL versleuteling
Login : Volledige e-mail adres
Wachtwoord : Wachtwoord behorende bij het e-mail adres
Wachtwoord verificatie : Beveiligd (SPA) verplicht*

 

TLS wordt ondersteund door de bHosted.nl mailservers, maar bijvoorbeeld in Outlook 2016 kan je geen keuze voor TLS maken. Met bovenstaande instellingen zal Outlook wel TLS gebruiken tijdens de communicatie met de bHosted.nl e-mail servers.

*: Wachtwoord verificatie is voor de e-mail server niet verplicht, maar wordt aanbevolen voor een hoger beveiligingsniveau van de verbinding tussen het e-mail programma en de bHosted.nl e-mail servers.

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 16 van 20

0 Opmerkingen

U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.