Kan e-mail doorgestuurd worden binnen een domein parking pakket?

Volgen

Binnen het domein parking pakket is er geen e-mail functionaliteit beschikbaar, dus ook geen e-mail doorsturingen. Voor het kunnen instellen van e-mail doorsturingen is minimaal het e-mail only pakket noodzakelijk.

Het domein parking pakket geeft wel toegang tot de DNS editor. Dit geeft de mogelijkheid om een MX record in te stellen / aan te passen. Daarmee kan e-mail rechtstreeks op een eigen e-mail server worden afgeleverd, zonder tussenkomst van een e-mail server van bHosted.nl.