bHosted

Welkom bij de bHosted.nl helpdesk pagina's met uitleg over onze diensten.

 

Instellingen zoals voor het plaatsen van website bestanden op de server kan je nalezen in het controle paneel op mijn.bhosted.nl. Deze zijn afhankelijk op welke server je account staat.

Domeinnamen toevoegen aan een reseller account

Als het een nieuw domein is dat via ons geregistreerd moet worden dan kies je onder domein acties voor nieuwe registratie. Mocht het een verhuizing zijn dan kies je onder domein acties voor Verhuizen naar bHosted. Eventueel kunnen ook domeinnamen toegevoegd worden die bij een andere partij geregistreerd blijven: hiervoor kies je onder domein acties voor Externe domein hosting.

mceclip0.png

Binnen een reseller account wordt een domeinnaam niet automatisch ook aan DirectAdmin toegevoegd.  Dat is een handmatige actie, zodat het domein gekoppeld kan worden aan een (nieuwe) user onder het reseller account.

Als je een extern domein gebruikt vergeet dan niet om ons daarna even een seintje te geven zodat we de DNS actief kunnen maken voor het externe domein.

 

Hoe koppel je een domeinnaam aan een bestaande gebruiker?

Hiervoor klik je onder actieve domeinen door op het betreffende domein. Vervolgens kan je hier onder het kopje Voeg domein toe aan de gebruiker kiezen waar het domein aan gekoppeld moet worden.

mceclip3.png

Als je wilt weten hoe je een gebruiker kan aanmaken kan je gebruik maken van dit artikel.
Ook hebben we dit artikel geschreven over het aanmaken van een pakket binnen een reseller account.

 

 

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 1 van 1

0 Opmerkingen

Artikel is gesloten voor opmerkingen.