Waar kan ik de webstatistieken van mijn website bekijken? (Evolution)

De webstatistieken van je website kan je bekijken in de DirectAdmin omgeving.
Binnen direct admin kies je onder system info & files voor Site Summary / Statistics / Logs:

Vervolgens klik je hier door op het domein waarvoor je statistieken wilt bekijken.
In het volgende scherm worden de statistieken van de gekozen website getoond. Door het klikken op een van de getoonde maanden kan er gedetailleerde informatie per maand worden opgevraagd: