bHosted

Welkom bij de bHosted.nl helpdesk pagina's met uitleg over onze diensten.

 

Instellingen zoals voor het plaatsen van website bestanden op de server kan je nalezen in het controle paneel op mijn.bhosted.nl. Deze zijn afhankelijk op welke server je account staat.

Hoe moet als reseller een user met domeinnaam aangemaakt worden? (Evolution)

Als het een nieuw domein is dat via ons geregistreerd moet worden dan kies je onder domein acties voor nieuwe registratie. Mocht het een verhuizing zijn dan kies je onder domein acties voor Verhuizen naar bHosted. Eventueel kunnen ook domeinnamen toegevoegd worden die bij een andere partij geregistreerd blijven: hiervoor kies je onder domein acties voor Externe domein hosting.

mceclip0.png

Binnen een reseller account wordt een domeinnaam niet automatisch ook aan DirectAdmin toegevoegd.  Dat is een handmatige actie, zodat het domein gekoppeld kan worden aan een (nieuwe) user onder het reseller account.

Vergeet niet om ons daarna even een seintje te geven zodat we de DNS actief kunnen maken voor het externe domein.

Hoe koppel je een domeinnaam aan een bestaande user?

Hiervoor klikt u onder actieve domeinen door op het betreffende domein. Vervolgens kan je hier onder het kopje Voeg domein toe aan de gebruiker kiezen waar het domein aan gekoppeld moet worden.

mceclip3.png

 

Hoe koppel je een domeinnaam aan een nieuwe user?

Hiervoor klik je onder het kopje directAdmin door op Reseller controle paneel.

 

mceclip1.png

Vervolgens kan je onder account manager bij de reseller kiezen voor Add new user:

 

Hier vul je vervolgens de username (login), de domeinnaam en de overige gevraagde gegevens in. Ook kan hier het pakket gekozen worden dat aan deze user gekoppeld moet worden.

Als je vervolgens op submit drukt dan zal de gebruiker aangemaakt worden en wordt het ingevulde domein aan de user gekoppeld.

Neem contact op met de helpdesk als er nog vragen zijn na het lezen van deze uitleg.

 

 

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 1 van 6

0 Opmerkingen

Artikel is gesloten voor opmerkingen.