bHosted

Welkom bij de bHosted.nl helpdesk pagina's met uitleg over onze diensten.

 

Instellingen zoals voor het plaatsen van website bestanden op de server kan je nalezen in het controle paneel op mijn.bhosted.nl. Deze zijn afhankelijk op welke server je account staat.

Mod_security uitzetten binnen Direct Admin (Evolution)

Mocht deze module dwarszitten bij bijvoorbeeld het installeren of uploaden van een plugin of thema binnen Wordpress, dan kan deze module al dan niet tijdelijk uitgeschakeld worden.

Om deze module binnen directAdmin uit te schakelen klik je als je meerdere domeinnamen bij ons hebt binnen direct admin door op het betreffende domein. Mocht je op dat moment maar 1 domeinnaam binnen je account hebben dan zal deze automatisch gekozen worden binnen direct admin.

Vervolgens kies je hier aan de linkerkant onder Advanced Features voor ModSecurity:

Vervolgens kan je hier achter SecRuleEngine onder Setting kiezen voor Off:

Kies voor Save en de wijzigingen zijn opgeslagen. Het kan enkele minuten duren voordat de wijziging daadwerkelijk is doorgevoerd.

We raden je aan om na de wijziging de module weer terug aan te zetten. Hoewel zeker niet alle beveilingsproblemen afgeschermt worden, beschermt deze module wel tegen een groot aantal bekende beveiligingsproblemen. Deze bescherming wordt steeds bijgewerkt als er nieuwe "lekken" bekend worden.

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 1 van 1

0 Opmerkingen

Artikel is gesloten voor opmerkingen.