Hoe moet een out-of-office / vakantie melding ingesteld worden?

Volgen

Een out-of-office bericht, of vakantie melding, kan ingesteld worden in directAdmin. Lees dit artikel om te lezen hoe je in directAdmin komt.

In directAdmin kan je onder het kopje e-Mail management de keuze Vacation messages vinden. Het geopende scherm zal waarschijnlijk leeg zijn, omdat er nog nooit een bericht is ingesteld. Via de keuze linksboven, Set Vacation Message, kan je het bericht instellen.

Bij het instellen kan je aangeven welke tekst er terug gestuurd moet worden, vanaf en tot wanneer het bericht actief moet zijn en voor welk mail adres het moet worden ingesteld.