bHosted

Welkom bij de bHosted.nl helpdesk pagina's met uitleg over onze diensten.

 

Instellingen zoals voor het plaatsen van website bestanden op de server kan je nalezen in het controle paneel op mijn.bhosted.nl. Deze zijn afhankelijk op welke server je account staat.

Waar kan ik de error log bekijken van mijn website?

Het is bij bHosted.nl eenvoudig mogelijk om de error log te bekijken van jouw website. Altijd handig als er wijzigingen gemaakt worden aan de website en er gecontroleerd moet worden of het allemaal juist werkt. Of als er een foutmelding verschijnt op je website.

In dit artikel een korte uitleg waar je de log kan bekijken:

Inloggen op DirectAdmin

Als eerste moet je inloggen op DirectAdmin. Dat kan eenvoudig door in te loggen op mijn.bhosted.nl en vervolgens te kiezen voor de link directAdmin controle paneel. Zie het artikel Inloggen op DirectAdmin voor een uitgebreidere uitleg.

De error log bekijken

In directAdmin kan het zijn dat je eerst een keuze krijg tussen de verschillende domeinnamen die je binnen het account hebt staan. Kies in dit geval het domein waarvoor je de error log wilt bekijken.

Daarna komt het hoofdmenu van directAdmin in beeld. Hier kan je kiezen voor Site Summary / Statistics / Logs. Meteen in de bovenste tabel kan je kiezen welke log je precies wilt zien en of je alleen de 1e 10 of 100 regels wilt zien, of de hele log.

Als de log op het scherm staat, wordt deze niet ververst. Om dat voor elkaar te krijgen met even op de refresh knop van je browser gedrukt worden. Bij deze meeste browsers kan je dat ook voor elkaar krijgen door op de F5 toets te drukken.

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 10 van 15

0 Opmerkingen

U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.