bHosted

Welkom bij de bHosted.nl helpdesk pagina's met uitleg over onze diensten.

 

Instellingen zoals voor het plaatsen van website bestanden op de server kan je nalezen in het controle paneel op mijn.bhosted.nl. Deze zijn afhankelijk op welke server je account staat.

Hoe moet DynDNS ingesteld worden op een TelTonika 4G router?

Vandaag een klant geholpen met het instellen van DynDNS op zijn TelTonika 4G router. Hiermee is zijn netwerk nu bereikbaar over een 4G verbinding heen. Dit kan natuurlijk een mooie oplossing zijn voor het bereikbaar maken beveiligingscamera's op een bouwplaats, of tijdens een evenement waar geen vaste internet aansluiting aanwezig is.

Het invullen van het DynDNS scherm op de Teltonika is overzichtelijk. Het enige waar rekening mee gehouden moet worden is de te gebruiken url. Voor de Teltonika is dat:

https://webservices.bhosted.nl/dyndns?user=[USERNAME]&password=[PASSWORD]&host=[DOMAIN]&ip=[IP]

Zoals bij ieder device waarop DynDNS wordt ingesteld moet er opgelet worden dat het password ingevuld moet worden als MD5 versleuteling deze kun je opvragen bij onze helpdesk via info@bhosted.nl.

dynsdns-teltonika.png

Deze DynDNS handleiding gaat er vanuit dat het IP adres dat wordt toegewezen aan de TelTonika 4G router een IP adres is dat direct vanaf het internet benaderbaar is. IP adressen beginnend met bijvoorbeeld 10.* zijn niet direct benaderbaar vanaf het internet. Informeer dan eerst bij de mobiele internet provider of dat IP adres rechtstreeks vanaf internet benaderbaar gemaakt kan worden.

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0

0 Opmerkingen

U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.