bHosted

Welkom bij de bHosted.nl helpdesk pagina's met uitleg over onze diensten. Vanwege de overstap naar dit helpdesk systeem zijn nog niet alle artikelen overgezet.

Hoe kan een Let's Encrypt SSL certificaat geactiveerd worden?

Volgen

bHosted.nl ondersteund Let's Encrypt SSL certificaten, zodat het heel eenvoudig wordt (en gratis is) om je website achter een SSL certificaat te zetten. Met een certificaat versleutel je de informatie die tussen de browser van de website bezoeker en de bHosted.nl webservers wordt uitgewisseld.

Het activeren van Let's Encrypt certificaten gebeurd vanuit directAdmin. Open directAdmin dus eerst en selecteer het domein waarop je Let's Encrypt wilt activeren. Lees hier hoe je in directAdmin komt.

Eenmaal in directAdmin kies je onder het kopje Advanced Features voor SSL certificaten.

DirectAdmin_-_SSL_certificaten.png

Stap 2 is het aanzetten van SSL in directAdmin, mocht dat niet het geval zijn:

Directadmin_-_Enable_SSL.png

Op het geopende scherm moet het vinkje achter Secure SSL aangezet worden en op de Save button gedrukt worden:

DirectAdmin_-_Enable_SSL_2.png

Ga daarna terug naar het SSL certificaten scherm en zet het scherm zoals hieronder. Vergeet niet om een e-mail adres in te vullen in het E-Mail veld. Druk op de Save button en het Let's Encrypt certificaat wordt aangezet.

Directadmin_-_Lets_Encrypt.png

Indien er meer veiligheid gewenst is, dan is het ook mogelijk om andere typen certificaten bij bHosted.nl af te nemen. Zie de SSL certificaten pagina voor meer informatie.

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 1 van 1

0 Opmerkingen

U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.