Hoe moet DDNS op een Draytek ingesteld worden?

Volgen

Als u gebruik wil maken van Dynamic DNS voor een Draytek Router, kunt u het beste de onderstaande instellingen aanhouden op u router. Met Dynamic DNS zal de router automatisch het IP adres van een DNS record aanpassen als het IP adres wijzigt van uw internet verbinding.

U dient alleen nog de "Login Name" en "Password" aan te moeten passen naar u eigen gegevens. Wachtwoord/Password moet in MD5 worden geplaatst, u kunt op de volgende pagina een MD5 Hash van u wachtwoord maken.

https://www.bhosted.nl/tools/online-md5-conversie

En ook een wijziging onder de "Server API" waar momenteel staat www.domeinnaam.nl dient u aan te passen naar u eigen domeinnaam.