bHosted

Welkom bij de bHosted.nl helpdesk pagina's met uitleg over onze diensten.

 

Instellingen zoals voor het plaatsen van website bestanden op de server kan je nalezen in het controle paneel op mijn.bhosted.nl. Deze zijn afhankelijk op welke server je account staat.

Hoe begin ik helemaal opnieuw met mijn website?

Het kan zijn dat u even helemaal opnieuw wilt beginnen met uw website in de sitebuilder. Dat alle inhoud verwijderd moet worden en een nieuw thema gekozen moet worden. Dat is mogelijk.

Klik links bovenin op het menu icoon (de 3 horizontale streepjes) en vervolgens voor Site instellingen. In het menu dat nu getoond wordt staat onderin Resetten. Als u daarvoor kiest krijgt u een pagina te zien met de rode knop Reset mijn site. Als u deze knop indrukt krijgt u nog 1 keer de waarschuwing dat alles wordt verwijderd en u helemaal opnieuw begint. Als deze is bevestigd, wordt alle inhoud verwijderd en krijgt u daarna het scherm om een template te kiezen.

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 2 van 8

3 Opmerkingen

 • Avatar
  schrijf

  Bedoelt u de sitebuilder van bhosted? Of van wordpress? Enhoe krijg ik dan mijn domeinnaam van Bhosted en mijn site van Wordpress aan elkaar gekoppeld?

 • Avatar
  schrijf

  Want voor zover ik weet hebben we nog geen site, alleen het domein.

 • Avatar
  Marc van de Geijn

  We kunnen een Wordpress website aan jouw domein koppelen. Andere optie is dat we onze nieuwe sitebuilder aan jouw domein koppelen. Dat is nog niet openbaar, maar al wel beschikbaar voor als je interesse hebt. Zie https://www.bhosted.nl/sitebuilder.

U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.